top of page

Buns of Steel

Hver økt har fokus på forskjellige aspekter av rumpestyrke og -form, og inkluderer en rekke øvelser som er målrettet mot ulike muskler i rumpe og ben.

Hovedmål

Rumpe

Treningstype:

En muskelgruppe

Treningserfaring:

Erfaren

Økter per uke:

3

Tid per økt:

ca. 60 minutter

Utstyr:

Barebell, manualer, kroppsvekt, kettlebell & matte

Varighet:

12 Uker

Form Buns of Steel Med Dette Intensive 12-ukers Treningsprogrammet


Dette omfattende treningsprogrammet er nøye satt sammen for å øke muskelmassen i rumpeområdet på bare 12 uker. Med tre økter per uke og en eller to dagers hvile mellom hver økt, får musklene den nødvendige restitusjonstiden for å vokse og styrke seg.


Målrettet Trening for Rumpe og Ben

Hver økt i programmet har et unikt fokus på forskjellige aspekter av rumpestyrke og -form. Gjennom en rekke nøye utvalgte øvelser rettet mot ulike muskler i rumpe og ben, vil du oppleve en helhetlig og effektiv trening som garantert vil gi resultater.


Gradvis Økning av Intensitet

Ved å gradvis øke intensiteten og utfordringene over tid, sikrer du deg kontinuerlig fremgang og maksimal muskelvekst. Programmet inneholder et lavt antall repetisjoner på tunge sammensatte øvelser kombinert med høy volum av tilbehørsarbeid. Dette er den perfekte oppskriften for å forme og styrke baken.


Optimaliser Resultatene med Riktig Kardio

Treningsøktene inkluderer også den riktige mengden fettforbrennende kardiovaskulær trening for å optimalisere resultatene. Denne kombinasjonen av styrke- og kardioøvelser vil bidra til å forme ikke bare en rundere og sterkere rumpe, men også matchende sterke og veldefinerte ben.


Oppnå Buns of Steel

Med denne effektive 3-dagers underkroppssplitten kan du forvente å bygge en rundere og sterkere rumpe - Buns of Steel - som garantert vil tiltrekke seg oppmerksomhet uansett hvor du går. Så gjør deg klar til å skinne med selvtillit og styrke, og få de baken du alltid har drømt om!

Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page