top of page

All About the ASS

Ideelt for de som ønsker å legge spesiell vekt på å utvikle og forme baken, samtidig trene andre deler av kroppen resten av uka.

Hovedmål

Rumpe

Treningstype:

En muskelgruppe

Treningserfaring:

Middels/ erfaren

Økter per uke:

1 - 2

Tid per økt:

ca. 80 minutter

Utstyr:

Barebell, manualer, kroppsvekt & apparater

Varighet:

8 uker

Maksimer Rumpetreningen Med Dette Skreddersydde Programmet

Dette spesialiserte treningsprogrammet er utviklet for å hjelpe deg med å oppnå maksimal rumpebygging med en til to økter i uken. Ved å legge inn minst tre dagers pause mellom hver økt, gir du kroppen optimal restitusjon og mulighet for muskelvekst. Programmet er ideelt for de som ønsker å prioritere utviklingen og formingen av baken, samtidig som de kan trene andre deler av kroppen i løpet av uken.


Fokuserte Øvelser for Rumpa og Hoftene

Øktene er nøye sammensatt med et variert utvalg av øvelser som spesifikt retter seg mot rumpe- og hofteområdet. Fokuset ligger på å aktivere og styrke gluteusmuskulaturen for å oppnå ønsket resultat. Disse øvelsene er designet for å gi deg en fast og veltrent rumpe.


Prioriter Riktig Restitusjon

Det er viktig å inkludere tilstrekkelig hvile og restitusjonstid mellom settene for å tillate musklene å komme seg og vokse. Etter hver økt anbefales det å utføre strekkøvelser og nedkjølingsrutiner for å forhindre stivhet og redusere risikoen for skader.


Kombiner Med Andre Treningsøkter

Dette rumpefokuserte treningsprogrammet kan enkelt kombineres med andre treningsøkter som retter seg mot andre deler av kroppen. Ved å legge til dette programmet i din treningsrutine, kan du jobbe målrettet mot å bygge og forme en sterkere og mer definert rumpe over tid.


En Helhetlig Tilnærming Til Trening og Fitness

Ved å inkludere dette spesialiserte programmet i din treningsrutine, tar du et skritt nærmere en helhetlig tilnærming til trening og fitness. Med dedikasjon og konsistent innsats kan du oppnå dine mål om en sterkere, mer veltrent rumpe og en sunnere, mer balansert kropp.

Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page