top of page

15 min Kjappis Overkropp

En plan for to treningsdager per uke som kan gjennomføres med bare noen vekter og en benk! Bygg muskler, styrke og arbeidskapasitet samtidig.

Hovedmål

Bygge Muskler

Treningstype:

Overkropp

Treningserfaring:

Middels

Økter per uke:

3

Tid per økt:

ca. 15 minutter

Utstyr:

Manualer & benk

Varighet:

8 uker

Middels Erfarent Overkropp Treningsprogram med Manualer og Benk


Dette treningsprogrammet er skreddersydd for deg som ønsker å utfordre og styrke overkroppen ved hjelp av kun manualer og en treningsbenk. Enten du trener hjemme eller på et treningsstudio, kan disse øktene fullføres på rundt 15 minutter, og er perfekte for de med middels treningsnivå.


Varierte Bevegelsesmønstre og Muskelgrupper

Programmet inneholder en rekke øvelser som målretter ulike muskelgrupper i overkroppen. Ved å variere bevegelsesmønstrene og fokusere på forskjellige muskelgrupper, vil du kunne oppnå en balansert og effektiv treningsøkt.


Gradvis Økning av Intensitet

Gjennom de første fire ukene vil du gradvis øke intensiteten ved å enten øke antall repetisjoner eller vekten du bruker. Dette hjelper deg med å utfordre musklene dine og stimulere videre fremgang.


Intensivert Arbeid i Ukene 5-8

I ukene 5-8 vil du legge til ekstra arbeid og intensitet for å fortsette fremgangen. Dette kan inkludere økt vektbelastning, flere sett eller mer avanserte øvelser for å utfordre musklene ytterligere.


Fokus på Teknikk og Sikkerhet

Det er viktig å utføre hver øvelse med riktig teknikk og sikkerhet. Ta deg tid til å lære øvelsene grundig og sørg for å føle deg komfortabel med teknikken før du øker belastningen. Dette vil bidra til å redusere risikoen for skader og sikre optimal effektivitet i treningen.


Oppsummering

Dette 8-ukers treningsprogrammet er en flott måte å styrke og forme overkroppen på, selv med begrenset utstyr. Ved å følge programmet nøye og gradvis øke intensiteten over tid, vil du oppnå fremragende resultater og komme nærmere dine treningsmål!

Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page