top of page

Ultimate Strikke Starter

Treningsprogram som introduserer strikker for nybegynnere. Frivillig 20-minutters kjerneøkt på lørdager, for de som ønsker litt ekstra arbeid.

Hovedmål

Fullkropp

Treningstype:

Splitt/ sirkel

Treningserfaring:

Nybegynner

Økter per uke:

3/4

Tid per økt:

ca. 20 - 30 minutter

Utstyr:

Strikk med håndtak, kroppsvekt & strikker

Varighet:

8 uker

Klar for å ta i bruk strikker i treningsrutinen din?

Dette programmet er skapt spesielt for nybegynnere som ønsker å utforske effekten av strikker i sitt treningsregime. Øvre kropps- og nedre kroppsøkter veksler, med tre treningsdager per uke på mandag, onsdag og fredag. For de som ønsker å utfordre kjernen sin litt ekstra, har vi inkludert en 20-minutters kjerneøkt på lørdager.


Etter den første måneden tar vi det opp et hakk. Bevegelsene blir litt mer komplekse, og du vil bli introdusert for noen nye øvelser for å holde motivasjonen oppe og treningen interessant.


Dette programmet er ideelt for de med minimal erfaring med styrketrening, som har tilgang til strikker og kan avse tre dager i uken til trening. Enten målet ditt er fettreduksjon eller å komme tilbake i en jevn treningsrutine, vil dette programmet være til hjelp.


Kom i gang, utforsk mulighetene med strikker, og ta de første skrittene mot en sterkere, sunnere og mer aktiv versjon av deg selv!

Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page