top of page

Rise Of the Fullbody Peach

Målet med dette treningsprogrammet er å trene hele kroppen i løpet av 3 økter, med et ekstra fokus på rumpe.

Hovedmål

Rumpe (Underkropp)

Treningstype:

Splitt

Treningserfaring:

For alle

Økter per uke:

3

Tid per økt:

ca. 60 minutter

Utstyr:

Barbell, apparater, kroppsvekt, kabler, slynge, swiss ball, manualer, kettlebell & strikk

Varighet:

12 Uker

Effektivt 3-Dagers Helkroppstrening med Ekstra Fokus på Rumpemuskler


Dette treningsprogrammet er utformet for å gi deg en omfattende helkroppstrening over tre økter, med spesielt fokus på rumpemusklene. Hver økt er nøye sammensatt for å belaste muskelgruppene grundig, med hovedvekt på tunge sammensatte øvelser for maksimal effektivitet. Planen følger en 3-dagers treningsrutine, med hviledager mellom øktene og en lengre hvilepause i helgen.


Målrettet Muskelbelastning

Gjennom nøye utvalgte øvelser og treningsintensitet vil du oppnå grundig belastning på hver muskelgruppe. Dette bidrar til å stimulere muskelvekst og styrkeøkning over tid.


Tung Sammensatte Øvelser

Hovedfokuset i dette programmet er på tunge sammensatte øvelser som aktiverer flere muskelgrupper samtidig. Dette gir en effektiv trening av hele kroppen på kort tid.


Hviledager for Restitusjon

Med hviledager mellom øktene og en lengre hvilepause i helgen, får kroppen tilstrekkelig tid til å restituere seg og tilpasse seg treningsbelastningen. Dette er avgjørende for å unngå overbelastning og fremme muskelvekst og styrkeøkning.


Oppsummering

Dette treningsprogrammet gir deg en helhetlig tilnærming til trening av hele kroppen, med spesielt fokus på rumpemusklene. Med riktig utførelse og dedikasjon vil du gradvis oppnå målene dine om økt muskelstyrke, størrelse og definisjon.

Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page