top of page

Nybegynner Overkropp 30 Min

Et treningsprogram over tre dager som retter seg mot bryst, rygg, armer og skuldre! Øktene er RASKE og kan gjennomføres på 30 minutter eller mindre

Hovedmål

Bygge Muskler

Treningstype:

Overkropp

Treningserfaring:

Nybegynner

Økter per uke:

3

Tid per økt:

ca. 30 minutter

Utstyr:

Manualer & benk

Varighet:

8 uker

Effektivt 3-dagers Treningsprogram for Overkroppen


Dette treningsprogrammet er designet for å målrette bryst, rygg, armer og skuldre over tre raske og effektive treningsøkter. Øktene kan gjennomføres på kun 30 minutter eller mindre, og alt du trenger er en manual og en treningsbenk. Enten du trener hjemme eller på treningssenteret, kan du gjennomføre alt på ett sted!


Varierte Øvelser for Hele Overkroppen

Vi har inkludert en rekke øvelser som målretter ulike muskelgrupper i overkroppen, inkludert brystpress, roing, skulderpress, bicepscurls, tricepspress og mer. Dette sikrer en omfattende trening av hele overkroppen og bidrar til å skape en balansert muskulær utvikling.


Raske og Effektive Økter

Hver treningsøkt er utformet for å være rask og effektiv, slik at du kan få mest mulig ut av tiden din. Med kun 30 minutter eller mindre per økt, er dette programmet perfekt for de med en travel timeplan som ønsker å opprettholde eller forbedre sin overkroppsstyrke og muskelmasse.


Gradvis Økning av Vektbelastning

For de som har vanskelig for å velge riktig vekt, anbefaler vi å starte med veldig lette vekter og gradvis øke vekten etter hvert sett. Dette prinsippet, kjent som 'progressive overload', bidrar til å sikre kontinuerlig fremgang og styrkeutvikling over tid.


Fokuser på Teknikk og Muskelfølelse

Ta deg god tid til å lære de nye øvelsene og fokusere på riktig teknikk og muskelfølelse under treningen. Det er viktig å virkelig kjenne at de målrettede musklene blir jobbet for å oppnå maksimale resultater og forebygge skader.


Oppsummering

Dette effektive 3-dagers treningsprogrammet for overkroppen er ideelt for alle som ønsker å målrette bryst, rygg, armer og skuldre på kort tid og med begrenset utstyr. Med varierte øvelser, raske og effektive økter, og fokus på gradvis progresjon og riktig teknikk, vil du oppleve fremgang og styrkeutvikling over tid!

Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page