top of page

Nybegynner Fullkropp 30 Min

Et treningsprogram over tre dager som er skapt for å hjelpe deg med å bygge muskler og styrke i hele kroppen! Du trenger bare en manual og en benk.

Hovedmål

Bygge Muskler

Treningstype:

Fullkropp

Treningserfaring:

Nybegynner

Økter per uke:

3

Tid per økt:

ca. 30 minutter

Utstyr:

Manualer & benk

Varighet:

8 uker

Effektivt 3-dagers Treningsprogram for Full Kroppsøkt


Dette treningsprogrammet er utviklet for å styrke og bygge muskler i hele kroppen over tre raske og effektive treningsdager. Med økter som tar kun 30 minutter å gjennomføre, er dette programmet ideelt for travle enkeltpersoner som ønsker å oppnå resultater uten å bruke mye tid. Alt du trenger er en manual og en benk, noe som gjør det like enkelt å gjennomføre disse øktene hjemme som på et treningsstudio!


Varierte Øvelser for Hele Kroppen

Vi har satt sammen en rekke øvelser som målretter ulike muskelgrupper i hele kroppen, inkludert bryst, rygg, armer, skuldre, bein og kjernemuskulatur. Dette sikrer en balansert trening og en omfattende styrkeutvikling.


Raske og Effektive Økter

Med kun 30 minutter til rådighet per økt, er hver treningsøkt designet for å være rask og effektiv. Dette gjør det enkelt å passe treningen inn i en travel hverdag, samtidig som du oppnår maksimalt utbytte av tiden du investerer.


Gradvis Økning av Vektbelastning

For de som sliter med å velge riktig vekt, anbefaler vi å starte med en veldig lett vekt og gradvis øke vekten etter hvert sett. Dette prinsippet, kjent som progressiv overbelastning, er avgjørende for å sikre kontinuerlig fremgang og styrkeutvikling over tid.


Fokuser på Riktig Teknikk og Musklene du Trener

Ta deg god tid til å lære deg nye øvelser og fokuser på riktig teknikk og muskelfølelse under treningen. Det er viktig å virkelig kjenne at de målrettede musklene jobber for å oppnå maksimale resultater og minimere risikoen for skader.


Oppsummering

Dette effektive 3-dagers treningsprogrammet for fullkroppstrening er ideelt for alle som ønsker å styrke og bygge muskler i hele kroppen på kort tid og med begrenset utstyr. Med varierte øvelser, raske og effektive økter, og fokus på gradvis progresjon og riktig teknikk, vil du oppleve fremgang og styrkeutvikling over tid!

Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page