top of page

Rask 15 Min Underkropp

En 2-dagers treningsplan som retter seg mot setemuskler, hamstrings, quadriceps og leggmuskler! Fullført på under 15 minutter.

Hovedmål

Bygge muskler

Treningstype:

Underkropp

Treningserfaring:

Nybegynner

Økter per uke:

2

Tid per økt:

ca. 15 minutter

Utstyr:

Manualer & benk

Varighet:

8 uker

Effektivt 2-dagers Treningsprogram for Beinmuskulaturen


Dette treningsprogrammet er dedikert til å styrke setemuskler, hamstrings, quadriceps og leggmuskler på kun to treningsdager i uken. Øktene er konstruert med et fokus på effektivitet, og kan fullføres på under 15 minutter hver. Med kun en manual og en benk som utstyr, kan du enkelt gjennomføre disse øktene enten hjemme eller på treningssenteret.


Kort og Effektiv Trening

Hvert treningsprogram er designet med en stram tidsplan i tankene, slik at du kan få mest mulig ut av treningen på kort tid. Dette gjør det enklere å inkludere trening i selv de travleste timeplanene.


Tilpasningsdyktig Vektvalg

Hvis du er usikker på hvilken vekt du skal bruke for øvelsene, kan du følge disse trinnene:

  1. Start med å gjøre en serie med veldig lette vekter for å teste ut intensiteten.

  2. Hvis vekten føles for lett, kan du gradvis øke den på de påfølgende settene.

  3. Fortsett å justere vekten til du når et utfordringsnivå som passer for deg og lar deg fullføre settene med riktig teknikk.

Fokus på Teknikk og Muskelaktivering

Ta deg tid til å lære de ulike øvelsene i programmet og fokuser på å utføre dem med korrekt teknikk. Prøv å virkelig kjenne de musklene som blir aktivert under hver øvelse, og sørg for å opprettholde god form gjennom hele økten.

Oppsummering

Dette 2-dagers treningsprogrammet for beinmuskulaturen er en ideell måte å styrke og tone dine store benmuskler på, selv med begrenset tid og utstyr. Ved å følge programmet regelmessig og fokusere på riktig teknikk og muskelaktivering, vil du gradvis oppnå fremgang og komme nærmere dine treningsmål!

Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page