top of page

Rask 15 Min Overkropp

En 2-dagers treningsplan rettet mot overkroppen din! Disse treningsøktene tar 15 minutter eller mindre, slik at du til og med kan bruke dem som et tillegg.

Hovedmål

Bygge Muskler

Treningstype:

Overkropp

Treningserfaring:

Nybegynner

Økter per uke:

2

Tid per økt:

ca. 15 minutter

Utstyr:

Manualer & benk

Varighet:

8 uker

Effektivt 2-dagers Treningsprogram for Overkroppen


Dette treningsprogrammet er spesifikt rettet mot å styrke overkroppen din og kan gjennomføres på kun to treningsdager i uken. Øktene er raske og tar kun 15 minutter eller mindre, slik at de kan passe inn i selv de travleste timeplanene. Alt du trenger er en manual og en benk, noe som gjør det enkelt å gjennomføre øktene enten hjemme eller på treningssenteret.


Rask og Effektiv Trening

Alle øktene i dette programmet er designet for å være raske og effektive, slik at du kan få maksimalt utbytte av treningen på kort tid. Dette gjør det enklere å holde seg konsistent med treningen og oppnå resultater selv med begrenset tid til rådighet.


Tilpasningsdyktig Vektvalg

Hvis du har problemer med å velge riktig vekt for øvelsene, kan du følge disse trinnene:

  1. Start med en veldig lett vekt og gjør en serie for å teste ut intensiteten.

  2. Hvis vekten føles for lett, kan du gradvis øke den på de påfølgende settene.

  3. Fortsett å justere vekten til du når et utfordringsnivå som passer for deg og som lar deg fullføre settene med riktig teknikk.


Fokus på Teknikk og Muskelaktivering

Ta deg tid til å lære de ulike øvelsene i programmet og fokuser på å utføre dem med riktig teknikk. Prøv å virkelig kjenne de musklene som blir aktivert under hver øvelse, og sørg for å opprettholde god form gjennom hele økten.


Oppsummering

Dette 2-dagers treningsprogrammet for overkroppen er en ideell måte å styrke og tone musklene dine på med minimal tid og utstyr. Ved å følge programmet regelmessig og fokusere på riktig teknikk og muskelaktivering, vil du gradvis oppnå fremgang og komme nærmere dine treningsmål!

Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page