top of page

Pump Overkropp Fort

Her er et treningsprogram for overkroppen, tilpasset en middels erfaren som kun har tilgang til et sett med manualer og en trenings benk. Vi

Hovedmål

Bygge Muskler

Treningstype:

Overkropp

Treningserfaring:

Middels

Økter per uke:

3

Tid per økt:

ca. 30 minutter

Utstyr:

Manualer & benk

Varighet:

8 uker

Middelsnivå Treningsprogram for Overkroppen


Her presenteres et effektivt treningsprogram for overkroppen, tilpasset en middels erfaren treningsutøver som kun har tilgang til et sett med manualer og en treningsbenk. Dette programmet er nøye sammensatt for å utfordre deg gjennom forskjellige bevegelsesmønstre og muskelgrupper, og vil gradvis øke intensiteten for å sikre kontinuerlig fremgang.


Varierte Bevegelsesmønstre

Vi har inkludert en rekke øvelser som trener ulike muskelgrupper i overkroppen, inkludert bryst, rygg, skuldre, og armer. Ved å variere bevegelsesmønstrene, som inkluderer press, trekk, flyes, og isolasjonsøvelser, sikrer vi en omfattende og balansert trening av overkroppen.


Gradvis Progresjon med 'Reps in Reserve'

For å sikre kontinuerlig fremgang og utfordre deg selv over tid, vil du bruke prinsippet om 'reps in reserve'. Dette betyr å gradvis øke intensiteten ved å utføre flere repetisjoner eller øke vekten når du føler at du fortsatt har noen repetisjoner igjen i tankene. Dette vil bidra til å stimulere muskelvekst og styrkeutvikling over tid.


Økt Intensitet i Uke 5-8

I ukene 5-8 i programmet, øker vi litt på intensiteten og legger til ekstra arbeid for å utfordre deg ytterligere og stimulere ytterligere fremgang. Dette kan inkludere økt vektbelastning, flere sett eller mer avanserte versjoner av øvelsene.


Effektive Økter på 30 Minutter

De fleste øktene i dette programmet tar rundt 30 minutter å gjennomføre, noe som gjør det enkelt å passe treningen inn i en travel timeplan. Med dedikasjon og innsats vil du snart merke fremgang og føle deg sterkere og mer selvsikker i din trening.


Oppsummering

Dette middelsnivå treningsprogrammet for overkroppen er ideelt for de som ønsker å utfordre seg selv og oppnå fremgang med kun et sett med manualer og en treningsbenk. Med varierte øvelser, gradvis progresjon og effektive økter på 30 minutter, er dette programmet en flott måte å styrke og forme overkroppen på!

Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page