top of page

Pump Fullkropp Fort

Treningsprogram som fokuserer på trening av hele kroppen ved hver økt med supersett, med kun manualer og benk.

Hovedmål

Bygge Muskler

Treningstype:

Fullkropp

Treningserfaring:

Middels

Økter per uke:

3

Tid per økt:

ca. 30 - 45 minutter

Utstyr:

Manualer & benk

Varighet:

8 uker

Maksimer Treningseffektiviteten med Dette Fullkropps Treningsprogrammet!

Ønsker du å effektivisere treningsrutinen din og oppnå solide resultater med minimalt utstyr? Da er dette treningsprogrammet perfekt for deg! Med fokus på helkroppstrening og bruk av kun manualer og benk, kan du raskt og enkelt få gjennomført en effektiv treningsøkt uten behov for avansert utstyr.


Helkroppstrening med Supersett

Supersett er kjernen i dette treningsprogrammet, og det innebærer å utføre to øvelser for ulike muskelgrupper etter hverandre uten pause mellom settene. Dette bidrar til å øke treningsintensiteten og spare tid, slik at du kan oppnå maksimalt utbytte på kortere tid.


Tilpasset Tung Belastning

En av fordelene med dette programmet er fleksibiliteten til å velge din egen vektmotstand. Dette gjør det ideelt for alle treningsnivåer, fra nybegynnere til erfarne løftere. Ved å tilpasse vekten etter din nåværende styrke, kan du sikre at treningen er utfordrende og effektiv.


Varierte og Tilgjengelige Øvelser

Programmet inkluderer en rekke øvelser som trener alle de viktige muskelgruppene i kroppen din. Fra klassiske øvelser som knebøy og benkpress til isolasjonsøvelser som biceps curl og triceps extension, vil du utfordre og styrke hele kroppen din på en balansert måte.


Progressiv Intensitet

I ukene 5-8 øker vi gradvis intensiteten og legger til mer arbeid for å sikre progresjon og kontinuerlig utfordring. Dette kan inkludere økning av vektbelastningen, antall repetisjoner eller sett, eller introduksjon av nye øvelser for å holde treningen variert og motiverende.


Oppsummering

Dette fullkropps treningsprogrammet tilbyr en effektiv og tidsbesparende måte å trene på, selv med begrenset utstyr. Ved å fokusere på helkroppstrening, tilpasset belastning og progressiv intensitet, kan du oppnå solide resultater og styrke kroppen din på en balansert og effektiv måte. Så ta tak i manualene og benken din, og la oss komme i gang med å forme og styrke kroppen din på en målrettet måte!

Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page