top of page

Nybegynner Underkropp

Et treningsprogram over 3 dager som fokuserer på rumpemuskler, hamstrings, quadriceps og leggmuskler!

Hovedmål

Bygge muskler

Treningstype:

Underkropp

Treningserfaring:

Nybegynner

Økter per uke:

3

Tid per økt:

ca. 30 min

Utstyr:

Manualer & benk

Varighet:

8 uker

Form Rumpemusklene og Mer med Dette 3-dagers Treningsprogrammet


Dette treningsprogrammet er skreddersydd for å gi rumpemusklene, hamstrings, quadriceps og leggmuskler den oppmerksomheten de fortjener, alt på en stram tidsplan. Med økter som kan gjennomføres på under 30 minutter og minimalt med utstyr – bare manualer og en benk – er det enkelt å få til uansett om du trener hjemme eller på treningssenteret.


Helhetlig Fokus på Benmuskulaturen

Rumpemuskler, hamstrings, quadriceps og leggmuskler står i sentrum for disse treningsøktene. Ved å inkludere målrettede øvelser som knebøy, utfall, strake markløft, leg curls og leg extensions, får du en omfattende og effektiv trening for hele benområdet.


Effektivitet og Tilpasning

Med tanke på en travel timeplan, er hver økt designet for å være tidseffektiv og likevel svært effektiv. Du kan fullføre hver økt på under 30 minutter, noe som gjør det enkelt å passe treningen inn i selv de mest hektiske dagene.


Tilpasning av Vektmotstand

Usikker på hvilke vekter du skal bruke? Ingen bekymring. Start med veldig lette vekter og øk gradvis belastningen til du når et utfordrende nivå som du er komfortabel med. Dette gir deg muligheten til å tilpasse vekten etter din nåværende styrke og evne.


Følelsen av Muskelarbeid

Ta deg tid til å lære de nye øvelsene og virkelig føle musklene arbeide. Dette vil bidra til å sikre riktig teknikk og maksimal aktivering av musklene, noe som fører til bedre resultater over tid.


Oppsummering

Med dette 3-dagers treningsprogrammet kan du styrke og forme benmuskulaturen på en effektiv og tilgjengelig måte. Uansett om du er hjemme eller på treningssenteret, trenger du bare noen få enkle verktøy for å komme i gang. Så ta tak i manualene og benken din, og la oss begynne å forme de sterke og tonede bena du drømmer om!

Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page