top of page

Strikke Banditten

Velkommen til vår 2-dagers treningsprogram for nybegynnere, skreddersydd spesielt for de som ønsker å ta fatt på treningen hjemme.

Hovedmål

Fullkropp

Treningstype:

Fullkropp

Treningserfaring:

Nybegynner

Økter per uke:

2

Tid per økt:

ca. 30 - 45 minutter

Utstyr:

Kroppsvekt & strikk

Varighet:

8 uker

Velkommen til vår 2-dagers treningsprogram for nybegynnere!

Vi er glade for å ha deg med på reisen mot en sunnere og sterkere kropp! Dette programmet er skreddersydd spesielt for de som ønsker å starte sin treningsreise hjemme, kun med strikker. Vår målsetting er å gi deg en solid start og samtidig tilpasse øktene etter dine behov og ferdighetsnivå.


Enten du er helt nybegynner eller har litt erfaring med trening, vil våre økter hjelpe deg med å bygge styrke, øke utholdenheten og forbedre den generelle helsen din. Vi tilbyr varierte og engasjerende økter som tar deg gjennom en balansert blanding av kjerneøvelser, overkroppsarbeid, underkroppsarbeid og litt kardiovaskulær trening. Dette sikrer at alle de viktige muskelgruppene aktiveres, og bidrar til å forbedre din generelle kondisjon.


Det beste med dette programmet? Øktene tar kun 45 minutter eller mindre av din tid. Vi vet at livet kan være hektisk, så vi har gjort det enkelt for deg å passe treningen inn i din travle timeplan.


Med dedikasjon og innsats vil du snart merke fremgang og føle deg sterkere, mer energisk og mer selvsikker enn noensinne før! La oss gjøre hver økt til en mulighet til å utfordre oss selv, vokse og bli den beste versjonen av oss selv.

Sammen kan vi oppnå fantastiske resultater og ta stegene mot en sunnere og mer aktiv livsstil. Er du klar? La oss trene!

399 kr
Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page