top of page

Hjemmetrening uten utstyr

Ingen treningssenter? Ikke noe problem! Jeg hjelper deg med å holde deg i form hjemme og øke styrken med dette programmet som kun bruker kroppsvekt.

Hovedmål

Fullkropp

Treningstype:

Sirkel/ beveglighet

Treningserfaring:

Nybegynner

Økter per uke:

3

Tid per økt:

ca. 10 - 15 minutter

Utstyr:

Kroppsvekt & matte

Varighet:

8 uker

Hold Deg I Form Hjemme Med Kroppsvektøvelser

Mangler du tilgang til et treningssenter? Ikke noe problem! Dette omfattende treningsprogrammet er designet for å hjelpe deg med å holde deg i form hjemme ved å bruke kun din egen kroppsvekt. Uansett om du er nybegynner eller erfaren, vil dette programmet utfordre deg og bidra til å opprettholde din styrke og kardiovaskulære form.


8 Uker Med Treningsplaner

Treningsprogrammet strekker seg over 8 uker og inkluderer to 4-ukers treningsplaner. Disse planene er nøye utformet for å sikre en progressiv økning i intensitet og utfordring. Gjennom varierte treningsøkter vil du kunne styrke musklene, forbedre kondisjonen og øke fleksibiliteten over tid.


Fleksibel Tilpasning

Treningene er utformet for å være fleksible og tilpasses din personlige timeplan. Du trenger ikke å følge en forhåndsbestemt tidsplan. Velg en treningsøkt når det passer deg og din timeplan, og sett i gang med treningen. Med to kroppsvektøkter og en strekkøkt hver uke, vil du få en balansert tilnærming til trening som tar hensyn til både styrke og fleksibilitet.


Utforsk Nye Treningsøkter

For å starte en treningsøkt, velg "+ Ny treningsøkt" og velg deretter en av treningsøktene som er inkludert i planen. Med et variert utvalg av øvelser og intensitetsnivåer, vil du kunne utforske nye måter å trene på og holde deg motivert gjennom hele programmet.


Oppretthold Formen Din Hjemme

Uansett om du er hjemme eller på farten, er dette programmet en pålitelig ressurs for å opprettholde din styrke og kardiovaskulære form. Med dedikasjon og innsats vil du kunne se fremgang og oppnå dine fitnessmål uten behov for et treningssenter.

399 kr
Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page