top of page

8 Uker 3 Dagers Mix

Treningsprogram som hjelper deg med å øke styrke, bygge utholdenhet og forbedre din kardiovaskulære fitness, utelukkende ved hjelp av kroppsvektøvelser.

Hovedmål

Cardio/ Fettforbrenning/ Styrke

Treningstype:

Supersett/ Hiit / Sirkel

Treningserfaring:

Nybegynner

Økter per uke:

3

Tid per økt:

ca. 15 - 30 minutter

Utstyr:

Kroppsvekt & matte

Varighet:

8 uker

8-ukers Kroppsvektsprogram for Styrke, Utholdenhet og Kardiovaskulær Fitness

Dette omfattende 8-ukers treningsprogram er skapt for å gi deg verktøyene du trenger for å øke styrken din, bygge utholdenhet og forbedre den kardiovaskulære helsen, alt uten behov for spesialutstyr - kun din egen kroppsvekt. Hver uke vil du utføre tre unike treningsøkter som er nøye sammensatt for å gi deg en allsidig og effektiv treningsopplevelse.


Varierte Treningsøkter

Treningsprogrammet inkluderer tre typer treningsøkter hver uke: en kroppsvektsstyrketreningsøkt for å bygge muskelstyrke, en styrkeutholdenhets-sirkel som kombinerer styrkeøvelser med korte pauser for å utfordre utholdenheten, og en intervalltrening som øker hjertefrekvensen og forbedrer den kardiovaskulære helsen.


Strukturert Planlegging

Treningsøktene er spredt utover uken med en planlagt økt på mandager, onsdager og fredager. Dette gir en balansert tilnærming til trening og muligheten til å optimalisere restitusjonen mellom øktene.


Fremgangsoppfølging

For å hjelpe deg med å spore fremgangen din gjennom programmet, er det planlagt vurderinger ved starten av programmet, på uke 5 og ved avslutningen av uke 8. Disse vurderingene gir deg en mulighet til å måle fremgangen din og tilpasse treningsnivået etter behov.


Tilpasset Din Fitnessreise

Uansett om du er nybegynner eller mer erfaren, er dette programmet designet for å være tilpasset din nåværende fitnessnivå. Med dedikasjon og innsats vil du gradvis merke forbedringer i styrke, utholdenhet og den kardiovaskulære formen din gjennom hele programmet.

399 kr
Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page