top of page

Rask 15 Min Fullkropp

En plan for to treningsdager per uke som kan gjennomføres med bare noen vekter og en benk! Bygg muskler, styrke og arbeidskapasitet samtidig.

Hovedmål

Fullkropp

Treningstype:

Sirkel

Treningserfaring:

Nybegynner

Økter per uke:

2

Tid per økt:

ca. 15 minutter

Utstyr:

Manualer & benk

Varighet:

8 uker

Effektivt 2-dagers Treningsprogram for Hjemmebruk


Dette treningsprogrammet er skreddersydd for to treningsdager per uke og kan enkelt gjennomføres hjemme med bare noen vekter og en benk. Vi har satt sammen et program som fokuserer på å bygge muskler, øke styrken og forbedre arbeidskapasiteten din på en effektiv måte. Med enkle og nybegynnervennlige bevegelser vil dette programmet hjelpe deg med å komme i gang med treningen og oppnå dine treningsmål.


Korte og Effektive Økter

Alle treningsøktene i dette programmet er designet for å være korte og effektive, med en tidsramme på kun 15 minutter eller mindre. Dette gjør det enkelt å komme i gang selv når tiden er knapp, og sikrer at du får maksimalt utbytte av hver treningsøkt.


Nybegynnervennlige Bevegelser

Vi har valgt ut bevegelser som er nybegynnervennlige og enkle å utføre, slik at alle kan komme i gang med treningen uten behov for avansert utstyr eller erfaring. Dette gjør programmet ideelt for de som er nye innen styrketrening eller som ønsker å komme tilbake til treningen etter en pause.


Bygg Muskler og Øk Styrken

Gjennom regelmessig gjennomføring av dette treningsprogrammet vil du gradvis bygge muskler, øke styrken din og forbedre arbeidskapasiteten din over tid. Ved å følge programmet nøye og legge inn innsats i hver treningsøkt, vil du oppnå gode resultater og komme nærmere dine treningsmål.


Oppsummering

Dette 2-dagers treningsprogrammet er en flott måte å komme i gang med treningen hjemme med bare noen vekter og en benk. Med korte og effektive økter og nybegynnervennlige bevegelser, er dette programmet ideelt for alle som ønsker å bygge muskler, øke styrken og forbedre arbeidskapasiteten sin på en enkel og effektiv måte!

Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page