top of page

Fullkropp Hjemme 30 Min

Her er et enkelt, fullkropps treningsprogram for nybegynneren som planlegger å trene hjemme uten vekter.

Hovedmål

Fullkropp

Treningstype:

Fullkropp

Treningserfaring:

Nybegynner

Økter per uke:

3

Tid per økt:

ca. 30 minutter

Utstyr:

Kroppsvekt

Varighet:

8 uker

Fullkropps treningsprogram for nybegynnere – Trening hjemme uten vekter!

Dette enkle, fullkropps treningsprogrammet er skreddersydd for nybegynnere som ønsker å trene hjemme uten behov for vekter. Programmet inneholder en blanding av grunnleggende bevegelsesmønstre, kjernetrening og litt ekstra kardio for å opprettholde en høyere hjertefrekvens. Hver treningsøkt tar rundt 30 minutter å gjennomføre, noe som gjør det enkelt å integrere i en travel timeplan.


I løpet av de første fire ukene vil fokuset ligge på å etablere et solid fundament og vennligst introdusere kroppen til trening. Etter disse første ukene, vil intensiteten gradvis øke i ukene 5-8. Dette vil innebære å legge til litt mer arbeid og utfordre kroppen din til å tilpasse seg og vokse ytterligere.


Gjennom dette treningsprogrammet vil du ikke bare bygge styrke, men også forbedre utholdenheten, fleksibiliteten og kroppskontrollen din. Det er en flott måte å komme i gang med treningen på, og det krever ingen spesiell utstyr. Alt du trenger er litt plass og motivasjon til å komme i gang!


La oss ta de første skrittene sammen mot en sunnere og sterkere versjon av deg selv – rett fra komforten av ditt eget hjem!

Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page