top of page

Tabata and HIIT

Få opp intensiteten med dette effektive programmet som kombinerer kroppsvekts-, slynge- og kettlebelløvelser.

Hovedmål

Fettforbrenning/ Kardio

Treningstype:

Tabata/ Hiit

Treningserfaring:

Nybegynner

Økter per uke:

3

Tid per økt:

ca. 10 - 15 minutter

Utstyr:

Kroppsvekt, kettlebell & Slynger

Varighet:

8 uker

Få opp intensiteten med dette effektive treningsprogrammet som kombinerer kroppsvekts-, slynge- og kettlebelløvelser. Perfekt for deg som ønsker å øke forbrenningen og bygge styrke på samme tid. Dette 8-ukers treningsprogrammet tilbyr varierte treningsøkter som vil utfordre og motivere.


Varierte Treningsøkter for Maksimalt Utbytte

Hver uke inneholder tre unike økter, inkludert kroppsvekt tabata-intervaller for å øke hjertefrekvensen og brenne fett, kettlebell HIIT-økter for å styrke musklene og forbedre utholdenheten, og til slutt, slynge HIIT-økter for å utfordre kjerne- og stabiliseringsmuskulaturen.


Maksimer Resultatene dine med Variert Trening

Dette programmet er designet for å gi en effektiv og utfordrende treningsopplevelse som vil gi deg muligheten til å nå dine helse- og fitnessmål på en trygg og effektiv måte. Ved å inkludere forskjellige treningsmetoder og øvelser, vil du kunne jobbe med forskjellige muskelgrupper samtidig som du holder treningsrutinen din interessant og motiverende.


Bygg Styrke, Øk Utholdenheten og Forbrenn Fett

Enten du er nybegynner eller erfaren, vil dette programmet utfordre deg til å ta treningen din til neste nivå. Ved å kombinere styrketrening med høyintensive intervaller, vil du kunne bygge styrke, øke utholdenheten og forbrenne fett effektivt. Med dedikasjon og konsistens vil du kunne oppnå imponerende resultater og ta steg mot en sunnere og sterkere kropp. Er du klar for å ta utfordringen? Bli med i dette spennende programmet i dag og opplev forskjellen!

Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page