top of page

Fettbrenning Hjemme 30 Min

Du kan gjøre alle øvelsene hjemme eller på treningssenter, og de er designet for å være enkle og tilgjengelige for alle, uansett treningsnivå.

Hovedmål

Fettforbrenning/ kardio

Treningstype:

Sirkel

Treningserfaring:

Nybegynner

Økter per uke:

2

Tid per økt:

ca. 30 minutter

Utstyr:

Kroppsvekt

Varighet:

8 uker

Dette 2-dagers treningprogramm er skreddersydd for å hjelpe deg med å øke pulsen, forbedre kondisjonen din og øke forbrenningen din, uten behov for spesialutstyr eller et treningsstudio. Du kan gjøre alle øvelsene hjemme, og de er designet for å være enkle og tilgjengelige for alle, uansett treningsnivå.


Effektiv Hjemmetrening

Hver økt er nøye sammensatt for å gi deg en effektiv treningsøkt på kort tid. Ved å velge øvelser som aktiverer store muskelgrupper samtidig, bidrar dette programmet til å øke kaloriforbrenningen og forbedre din generelle kondisjon.


Kort, Men Intensiv Treningsøkt

Det beste av alt er at du kan gjøre disse øktene på bare 30 minutter eller mindre, slik at de passer perfekt inn i en travel timeplan. Med korte, men intense treningsøkter vil du kunne oppnå maksimale resultater på kort tid.


Tilgjengelig for Alle

Uansett om du er nybegynner eller har trent en stund, er dette programmet tilpasset for alle. Vår visjon er å gjøre trening enklere og mer tilgjengelig for alle, slik at du kan oppnå dine treningsmål uten unødvendige hindringer.


Gradvis Forbedring

Ved å følge dette programmet regelmessig, vil du gradvis merke forbedringer i styrke, utholdenhet og generell kondisjon. Så sett av litt tid i løpet av uken, følg programmet vårt, og se hvor langt du kan komme på bare to dager i uken!

Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page