top of page

Brenn med Strikk 30 Min

Alt du trenger er strikker og litt plass for å få til en svett økt her! Designet for å øke hjertefrekvensen, forbrenne kalorier og øke treningsnivået ditt.

Hovedmål

Fettforbrenning

Treningstype:

Sirkel

Treningserfaring:

Nybegynner

Økter per uke:

3

Tid per økt:

ca. 30 minutter

Utstyr:

Strikk med håndtak, matte & strikker

Varighet:

8 uker

Alt du trenger er strikker og litt plass for å få til en svett økt her! Denne planen er designet for å øke hjertefrekvensen, forbrenne kalorier og øke treningsnivået ditt. Ved å bruke enkle strikker og utføre bevegelser som er tilgjengelige for alle, kan du komme i gang selv om du er nybegynner i denne typen trening.


Effektive Treningsøkter med Strikker

Øktene er bygd opp med nybegynnervennlige bevegelser som aktiviserer ulike muskelgrupper samtidig. Dette bidrar til å maksimere kaloriforbrenningen og forbedre din generelle styrke og kondisjon. Strikker gir variert motstand som utfordrer musklene på en skånsom måte, og hjelper deg med å oppnå resultater raskt.


Korte og Harde Økter for Tidsbesparelse

Øktene er korte og harde, rundt 30 minutter hver, noe som gjør dem enkle å passe inn i en travel hverdag. Med minimalt utstyr og ingen behov for et treningsstudio, kan du enkelt gjennomføre disse øktene hjemme eller hvor som helst med tilstrekkelig plass.


Nybegynnervennlig og Tilgjengelig for Alle

Enten du er helt ny på trening eller ønsker å legge til en ny dimensjon i treningsrutinen din, er denne planen perfekt for deg. Ved å følge den regelmessig, vil du gradvis øke din styrke, utholdenhet og kondisjon. Så spar litt tid i timeplanen din, finn frem strikkene dine, og bli med på denne effektive treningsplanen for å oppnå dine treningsmål på en enkel og effektiv måte!


Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page