top of page

Brenn med Strikk 15 Min

Dette er en treningsplan som går over to dager i uken og fokuserer på å øke pulsen din, styrke muskler og brenne fett.

Hovedmål

Fettforbrenning

Treningstype:

Sirkel

Treningserfaring:

Nybegynner

Økter per uke:

2

Tid per økt:

ca. 15 minutter

Utstyr:

Strikk med håndtak, mini band, matte & strikker

Varighet:

8 uker

Dette treningsprogrammet er skreddersydd for å passe inn i en travel timeplan og gir deg muligheten til å oppnå gode treningsresultater på bare to dager i uken. Ved å fokusere på å øke pulsen, styrke musklene og brenne fett, vil dette programmet hjelpe deg med å forbedre din generelle helse og fitnessnivå.


Hjemmetrening Med Strikker

Alt du trenger er noen strikker for å gjennomføre disse øktene hjemme. Dette gjør programmet svært tilgjengelig og praktisk for alle, uten behov for dyrt eller komplisert utstyr.


Nybegynnervennlige Bevegelser

Bevegelsene som er valgt for dette programmet er enkle for nybegynnere og er lett å komme inn i. Dette gjør det ideelt for de som nettopp begynner sin treningsreise eller de som ønsker å komme tilbake til trening etter en pause.


Korte Og Effektive Treningsøkter

Vi har begrenset treningsøktene til en tidsramme på 15 minutter eller mindre. Dette gjør det enkelt å komme i gang og passer perfekt inn i en travel hverdag. Til tross for den korte varigheten, er øktene likevel effektive og vil hjelpe deg med å oppnå dine treningsmål.


Regelmessighet Gir Resultater

Ved å følge dette treningsprogrammet regelmessig, vil du gradvis merke forbedringer i både styrke, kondisjon og fettforbrenning. Så sett av litt tid i løpet av uken, følg programmet vårt, og opplev fordelene med regelmessig trening på en enkel og effektiv måte!

Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page