top of page

3 Metaboliske Dager

Denne økten tar intensiteten opp et hakk ved å inkludere hoppetau og kroppsvektøvelser som hovedkomponenter.

Hovedmål

Fettforbrenning

Treningstype:

Sirkel

Treningserfaring:

Nybegynner

Økter per uke:

3

Tid per økt:

ca. 30 minutter

Utstyr:

Kroppsvekt, ro-maskin, medisinball, glidematter & kettlebell

Varighet:

4 uker

Dette intensive treningsprogrammet er skreddersydd for å hjelpe deg med å maksimere kaloriforbrenningen og oppnå enestående treningsresultater. Gjennom en kombinasjon av høyintensive økter og styrkeøvelser vil deltakerne oppleve en økning i både styrke, fettforbrenning og kondisjon.


Varierte og Intensive Treningsøkter

I løpet av de fire ukene vil du gjennomføre tre nøye sammensatte treningsøkter. Den første økten fokuserer på løping og kroppsvektsøvelser for å stimulere muskelvekst og øke utholdenheten. Deretter vil du utføre en økt som inkluderer roing og styrkeøvelser med vektstang eller manualer, som bidrar til å bygge styrke og øke muskelmassen. Den siste økten innebærer hoppetau og funksjonelle øvelser for å forbedre eksplosivitet og smidighet.


Utfordrende Intervalltrening for Maksimale Resultater

For å maksimere effektiviteten til treningsprogrammet, vil du bli bedt om å utføre et visst antall runder av hver øvelse innenfor et bestemt tidsvindu. Dette vil utfordre deg til å jobbe så effektivt som mulig og holde intensiteten oppe gjennom hele økten. Gjennom denne formen for intervalltrening vil du ikke bare øke kaloriforbrenningen, men også forbedre utholdenheten og stimulere muskelvekst på en effektiv måte.


Optimalisert Trening for Maksimal Fremgang

Dette treningsprogrammet er nøye utformet for å sikre at du får mest mulig ut av hver treningsøkt. Ved å kombinere ulike treningsmetoder og øvelser, vil du kunne trene hele kroppen på en balansert måte og oppnå maksimale resultater på kort tid. Uansett om du er nybegynner eller erfaren, vil denne intensive treningsplanen hjelpe deg med å nå dine fitnessmål og ta treningen din til neste nivå. Er du klar for å ta utfordringen? Bli med på dette intensive treningsprogrammet i dag og opplev en transformasjon i din fysiske form og prestasjon!

Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page