top of page

2 Metaboliske Dager

Dette intensive programmet er skreddersydd for å hjelpe deg med å maksimere kaloriforbrenningen og oppnå enestående treningsresultater

Hovedmål

Fettforbrenning

Treningstype:

Sirkel

Treningserfaring:

Nybegynner

Økter per uke:

3

Tid per økt:

ca. 20 minutter

Utstyr:

Kroppsvekt, ro-maskin, hoppetau, matte, manualer & kettlebell

Varighet:

4 uker

Maximizing Kaloriforbrenning og Oppnåelse av Resultater med Vårt Intensive Treningsprogram

Vårt intensive treningsprogram er nøye utviklet for å hjelpe deg med å nå dine treningsmål ved å maksimere kaloriforbrenningen og oppnå enestående resultater. Gjennom en kombinasjon av høyintensive økter og styrkeøvelser, vil deltakerne oppleve en betydelig økning i både styrke, fettforbrenning og kondisjon.


Styrke- og Utholdenhetstrening i Økt 1

Økt 1 i vårt program er dedikert til å bygge styrke og utholdenhet gjennom roing og styrketrening. Disse nøye utvalgte øvelsene er designet for å utfordre hele kroppen og øke kaloriforbrenningen mens de samtidig bygger muskelstyrke. Ved å fokusere på styrke- og utholdenhetstrening, vil deltakerne oppnå en komplett og effektiv treningsøkt.


Intensiv Kondisjonstrening i Økt 2

Økt 2 tar intensiteten opp et hakk ved å inkludere hoppetau og kroppsvektøvelser som hovedkomponenter. Disse dynamiske og utfordrende øvelsene vil ikke bare øke hjertefrekvensen og forbrenne kalorier, men også forbedre koordinasjonen og smidigheten. Dette bidrar til å skape en effektiv og variert treningsøkt som gir maksimalt utbytte på kort tid.


Effektiv Trening for Maksimalt Utbytte

Både økt 1 og økt 2 er nøye utformet for å være effektive treningsøkter som gir maksimalt utbytte på kort tid. Ved å gjennomføre disse øktene regelmessig, vil deltakerne oppleve økt styrke, bedret utholdenhet og en betydelig økning i kaloriforbrenningen. Dette vil bidra til å hjelpe deg med å nå dine treningsmål og oppnå en sunn og aktiv livsstil. Er du klar til å ta steget mot en forbedret fysisk form og velvære? Da er vårt intensive treningsprogram det perfekte valget for deg.

Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page