top of page

The Musclenator

The Musclenator

Målet er å øke muskelmassen din så mye som mulig på 12 uker, ved å fokusere hovedsakelig på tunge sammensatte øvelser.

Hovedmål

Bygge Muskler

Treningstype:

Splitt

Treningserfaring:

Erfaren

Økter per uke:

4

Tid per økt:

ca. 60 minutter

Utstyr:

Manualer, apparater, barebell & egenvekt

Varighet:

12 Uker

Vårt intensivt 12-ukers treningsprogram er designet med ett formål for øyet: å hjelpe deg med å øke muskelmassen din til det maksimale. Vi har satt sammen en omfattende plan som målrettet belaster hver muskelgruppe én gang i uken, og dette oppnås gjennom en fokusert tilnærming til tunge, sammensatte øvelser.


Tunge løft for massive resultater

Vårt program setter tunge, sammensatte øvelser i førersetet. Gjennom øvelser som knebøy, markløft, benkpress og pull-ups, utfordrer vi musklene dine til å vokse og styrke seg på en effektiv måte. Disse grunnleggende øvelsene aktiverer flere muskelgrupper samtidig, og stimulerer dermed maksimal muskelvekst på kortest mulig tid.


Strukturert 4-dagers treningsrutine

Du vil følge en nøye sammensatt 4-dagers treningsrutine, som gir tilstrekkelig tid for restitusjon og muskelreparasjon mellom hver treningsøkt. Vi legger vekt på kvalitet over kvantitet, og hver treningsøkt er nøye planlagt for å maksimere muskelstimulering og vekst. I tillegg til de tunge løftene inkluderer vi også tilleggsøvelser som isolerer spesifikke muskelgrupper for å sikre en balansert og harmonisk muskelvekst.


Optimal hvile for maksimal restitusjon

For å sikre at kroppen din får den nødvendige hvilen den trenger for å komme seg og vokse, inkluderer vårt program hviledager midt i uken og i helgene. Disse hviledagene er like viktige som treningsdagene og bidrar til å forhindre overtrening og skader, samtidig som de fremmer muskelreparasjon og vekst.


Individuell tilpasning for maksimal suksess

Vårt erfarne trenerteam vil veilede deg gjennom hvert trinn av treningsprogrammet og tilpasse øvelsene etter dine individuelle behov og mål. Vi forstår at hver kropp er unik, og derfor tilbyr vi skreddersydde justeringer og veiledning for å sikre at du oppnår maksimale resultater på kortest mulig tid.


Kom i gang med din muskelvekstreise i dag!

Er du klar til å ta din muskelvekst til det neste nivået? Bli med i vårt styrketreningsprogram i dag og la oss sammen jobbe mot å nå dine treningsmål på kun 12 uker! Kontakt oss nå for å starte din personlige muskelvekstreise og oppnå den styrken og kroppen du alltid har drømt om.

Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page