top of page

Muskelmasse Magnum

Muskelmasse Magnum

Utforsk den ultimate balansen mellom muskelvolum og styrke med dette spennende 4-dagers programmet. Trene både hypotrofi og styrke!

Hovedmål

Bygge Muskler

Treningstype:

Splitt

Treningserfaring:

Middels

Økter per uke:

4

Tid per økt:

ca. 60 - 80 minutter

Utstyr:

Manualer, apparater, barebell & egenvekt

Varighet:

12 Uker

Dette 4-dagers programmet er ikke bare en treningsplan; det er en vei til å utforske den ideelle balansen mellom muskelvolum og styrke. Med et fokus på fundamentale sammensatte bevegelser, gir dette programmet deg muligheten til å trene både hypertrofi og styrke på en bemerkelsesverdig effektiv måte. Ved å kombinere det beste fra to verdener – kroppsbygging og styrkeløft – gir dette programmet deg et omfattende treningsregime som sikrer en helhetlig fremgang.


Maksimal aktivering og fremgang

Programmet er nøye sammensatt med nøye utvalgte øvelser og intensitet for å sikre maksimal aktivering av musklene samtidig som du utvikler din styrke på tvers av alle store muskelgrupper. Fra fundamentale løft som markløft og knebøy til klassiske øvelser som benkpress og pull downs, utfordrer dette programmet deg til å presse grensene dine og oppnå dine mål.


Frekvent trening for optimale resultater

Ved å trene hver muskelgruppe to ganger i løpet av en uke, optimaliserer dette programmet treningsfrekvensen for å fremme muskelvekst og styrkeøkning. Hver treningsøkt er nøye planlagt for å sikre at ingen muskelgrupper blir oversett, og for å maksimere effekten av treningsøkten.


Skreddersydd for alle nivåer

Enten du er en erfaren løfter eller en nybegynner, kan dette programmet tilpasses din individuelle styrke og evner. Vår erfarne trenerteam vil veilede deg gjennom hvert trinn av programmet, og tilpasse øvelsene etter dine behov og mål.


Veiledning og progresjon for suksess

Med kontinuerlig veiledning og progresjon vil du oppleve økt muskelmasse og styrke over tid. Vår tilnærming sikrer ikke bare fysisk fremgang, men også en økning i selvtillit og velvære.


Klar for å ta ditt treningsnivå til nye høyder?

Hvis du er klar til å utforske det optimale forholdet mellom muskelvolum og styrke, så er dette programmet det rette valget for deg. Bli med i vårt treningsfellesskap i dag, og la oss sammen jobbe mot å nå dine mål og ta ditt treningsnivå til nye høyder!

Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page