top of page

5 Dager 100% Manualer

5 Dager 100% Manualer

Vårt avanserte 12-ukers splitt-treningsprogram med kun manualer er designet for erfarne utøvere som ønsker å maksimere muskelvekst.

Hovedmål

Bygge Muskler

Treningstype:

Splitt

Treningserfaring:

Erfaren

Økter per uke:

5

Tid per økt:

ca. 45 - 60 minutter

Utstyr:

Manualer & Kroppsvekt

Varighet:

12 uker

Maksimer Muskelveksten med Vårt Avanserte 12-ukers Splitt-treningsprogram

Vårt avanserte 12-ukers splitt-treningsprogram er skreddersydd for erfarne utøvere som ønsker å ta sin muskelvekst til nye høyder. Dette omfattende programmet gir en intensiv og målrettet tilnærming til muskelutvikling ved å fokusere på detaljerte økter for hver muskelgruppe og kontinuerlig progresjon.


Fleksibilitet og Intensitet i Treningen

Programmet innebærer trening 5 dager i uken, men du har friheten til å velge hvilke dager som passer best for deg. Det er viktig å inkludere 2 hvile- eller aktiv restitusjonsdager i din ukentlige timeplan for å tillate kroppen din å restituere seg og vokse. Hver økt varer mellom 45-60 minutter med korte pauser på kun 60 sekunder, og bruker kun manualer og kroppsvekt som utstyr. Dette sikrer en effektiv og målrettet trening som gir maksimalt utbytte på kort tid.


Målrettet Muskelutvikling for Hver Gruppe

Gjennom detaljerte økter for hver muskelgruppe får du en grundig og målrettet tilnærming til muskelutvikling. Fra bryst og rygg til skuldre, armer og ben, inkluderer programmet varierte og utfordrende øvelser som stimulerer muskelvekst og styrke på en effektiv måte.


Kontinuerlig Progresjon for Optimal Resultater

Kontinuerlig progresjon er nøkkelen til suksess i vårt program. Ved å gradvis øke vekter, reps eller sett over tid, utfordrer du kroppen din til å tilpasse seg og vokse. Dette sikrer ikke bare konstante resultater, men også en stadig forbedring av din fysiske form og prestasjon.


Klar til å Ta Dine Treningsresultater Til Nye Høyder?

Er du klar til å ta din muskelvekst og styrke til det neste nivået? Bli med i vårt avanserte splitt-treningsprogram i dag og opplev den ultimate tilnærmingen til muskelutvikling! Med dedikasjon og innsats vil du oppnå imponerende resultater og forme kroppen din på en måte du bare har drømt om.

Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page