top of page

4 Dager 100% Manualer

4 Dager 100% Manualer

Treningsprogram som er for både overkropp og underkropp, kun med manualer. Perfekt for de som vil bygge muskelmasse.

Hovedmål

Bygge Muskler

Treningstype:

Splitt

Treningserfaring:

Nybegynner

Økter per uke:

4

Tid per økt:

ca. 45 - 60 minutter

Utstyr:

Manualer & Kroppsvekt

Varighet:

8 uker

Skreddersydd Trening for Sterkere Muskler: Fleksibel 4-dagers Rutine

I vårt program har du friheten til å velge hvilke fire dager i uken som passer best for deg å trene. Det er imidlertid viktig å legge inn tilstrekkelig hvile mellom øktene for å tillate musklene å restituere seg og vokse. Vi anbefaler å ha 48-72 timers hvile mellom hver økt for overkroppen, og tilsvarende hvileperiode mellom hver økt for underkroppen.


Fleksibilitet og Anbefalte Hviledager

En praktisk måte å gjennomføre programmet på er å følge øktene i den rekkefølgen de er oppført, og å ta hviledager midt i uken og i helgene. Dette gir en balansert fordeling av trening og hvile gjennom uken, og optimaliserer resultatene dine. Husk at hviledagene ikke trenger å bety total inaktivitet. Du kan inkludere andre former for trening som kondisjon, fleksibilitet eller bevegelighet for å oppnå en mer allsidig og balansert treningsrutine.


Målet: Styrke og Muskulær Utvikling

Vårt program er utformet med ett mål for øye: å hjelpe deg med å styrke musklene dine på en effektiv måte. Gjennom en kombinasjon av varierte øvelser og tilstrekkelig hvile, vil du gradvis bygge styrke og muskelmasse over tid. Ved å følge programmet nøye og opprettholde dedikasjonen din, vil du oppleve betydelige resultater og føle deg sterkere og mer selvsikker i din egen kropp.


Klar til å Ta Kontroll Over Din Treningsrutine?

Er du klar til å ta kontroll over din egen styrketreningsrutine? Bli med i vårt treningsfellesskap i dag og begynn din reise mot sterkere muskler og bedre helse! Med vår fleksible 4-dagers treningsrutine vil du oppnå dine mål og transformere kroppen din på en måte du ikke trodde var mulig.

Christopher S.W. Selmer

Treningsprogram laget av:

Christopher Sinclair Willaims Selmer

bottom of page